Journalistik

JOURNALISTIKOm freelancejournalisten Henning FrandsenJeg kan hjælpe dig og dit firma eller forening med at:   


Skrue pressemeddelelser sammen, så medierne, ikke mindst ugeaviser og dagblade, får svært ved ikke at omtale dig og dit firma eller forening. 


Lave portrætartikler af dig og dit firma eller forening – så du/I får en ordentlig præsentation på nettet, eller at dine forretningsforbindelser og kommende medarbejdere får en ordentlig og fyldestgørende præsentation. 


Trængte medier

De store mediehuse er trængte, så stadigt færre journalisthænder hele tiden skal producere mere stof til web, dagblad, ugeavis og andre medier.  Derfor er det en fordel, at dine/jeres pressemeddelelser er grydeklare, for alt for mange journalister har alt for lidt tid til at redigere i teksterne. Og de har heller ikke så meget tid som tidligere til at kontakte dig for at få udredt uklarheder.

Løsningen er, at pressemeddelelserne er skrevet både fængende og præcist. Den opgave påtager jeg mig gerne. 


Min baggrund

Jeg har i ca. 16 år arbejdet som all round journalist på to fynske lokalredaktioner i Tommerup St. og Assens og som sådan skrevet, fotograferet og layoutet til ugeavis, dagblad og webavis. I årene som journalist hos Jysk Fynske Medier har jeg deltaget i godt 20 efteruddannelseskurser i bl.a. facebook, twitter, skrivning, fotografering, research, webjournalistik, photo shop, regnskabslæsning m.v. 


Folkebladet i Aarup

Siden 2018 har jeg på fastlance-basis været tilknyttet Folkebladet i Aarup, hvor min rolle er at lave reportager, portrætter, artikler og noter, herunder redigere pressemeddelelser - til den trykte ugeavis og webavisen: Folkebladet.net .


Jeg kan kontaktes på Henningfrandsen@hotmail.com og tlf. 29 28 24 19 og 64 43 24 70.