Når det skal være sjovt

Rom- og portvinssmagninger

Tarteletfestivaller

Tapas og foredrag

Jeg er ikke kun til foredrag med kaffe og kage i pausen, for jeg kan skrue op for humoren når arrangementet kombineres med lækker mad eller vin- og spiritussmagninger, som:


*Bøffer, banditter og et godt glas rom”. To gange fik Hotel Aarup Kro udsolgt, da den i efteråret 2021 holdt en aften, hvor jeg fortalte kriminalhistorier fra de skumle gange dage kombineret med rom-smagning og hakkebøffer mit gemyse til opvarmning.


Året efter fik kroen udsolgt til ”Slyngler, sjusser og stegt flæsk” – efter samme koncept.

Jeg har også holdt foredrag på Hotel Aarup Kro, hvor gæsterne fik lækker, lækker tapas og en anden gang jægerschnitzel, som er kroens signaturret.


Ferritslev Fritidshus fik udsolgt, da det holdt ”Bøffer, banditter og et godt glas rom” med mig som historiefortæller.


På Erholm Fødevaremarked har jeg fortalt krimihistorier til aftenarrangement med spisning og whisky og portvinssmagninger.


Endelig har jeg været festtaler ved tarteletfester i Helnæs Forsamlingshus og Tjæreby Forsamlingshus.

Facebook-kommentarer til en aften på Hotel Aarup Kro med spisning og foredrag:


Henning Frandsen fremførte i aften et helt fantastisk foredrag og Hotel Aarup Kro


stod for dejlig mad. Susanne Britt Højbjerg, Aarup.


Det var en fortrinlig aften. Gitte Boesen, Aarup.


Tak til Hotel Aarup Kro og særlig til Henning Frandsen for en god aften. Henning Emdal, Assens